Guestbook

Read the messages from our clients here.

Write message

Benny | 06/04/2018

Deze week is mijn bestelling goed en netjes verpakt aangekomen. Doe zo verder.de vogende bestelling is terug bij jullie bedankt.

Eryk | 30/03/2018

Wat een TOP bedrijf! Na twee en een half uur rijden met de Mazda MX5 NBFL is de auto in onderhoud gegeven bij de Cabriohoeve en heb ik een eerlijk advies gekregen over de staat van mijn auto uit 2002. De remschijven, blokken en klauwen moesten vervangen worden (veiligheid) inclusief een paar nieuwe banden. Na goed overleg heeft de auto gelijk een grote beurt gekregen en is het achterstallige onderhoud op een zeer professionele wijze uitgevoerd. Dit alles in een vriendelijke sfeer met koffie en koeken. Opvallend was de klantgerichtheid en de betrokkenheid van de medewerkers en het plezier waarmee er aan mijn Mazda MX5 werd gesleuteld. Meer dan de moeite waard om twee en een half uur te reizen en op de terugreis in de stortregen te kunnen genieten van een heerlijk rijdende auto. Extra service: met een leenauto en een prima hotelservice met 10% korting zijn het 2 top dagen geweest en zal niet de laatste keer zijn dat ik hier gebruik van maak.

Luuk | 27/03/2018

Hallo mensen, Kabels bougies filter perfect aangekomen. Alles gemonteerd en t loopt weer perfect! Bedankt ook voor t telefonische advies! Cabriohoeve is n naam om te onthouden! Hartelijke Groet, Luuk

Erik uit Vleuten | 26/03/2018

Als je een Masda MX5 bezit denk je al snel aan de Cabriohoeve. Onze cabrio was nog net niet compleet... De monteurs van de Cabriohoeve hebben na een goed advies mooie mistlampen in de bumper gemonteerd...alsof het vanuit de fabriek zo geleverd is. Ook de stoelen waren al wat ouder. Ook hiermee kon de Carbriohoeve vakkundig helpen, onze wens de stoelen met leren bekleding (met stiksels in gewenste kleur) te krijgen was geen enkel probleem. En wat staat dat prachtig, zitten heerlijk en een stuk steviger. Wij gaan een mooie zomer tegemoet. Kortom...topservice, vriendelijk geholpen en lekkere koffie...

Marcel - YoungtimerKopen.nl | 29/11/2017

Gister weer met spoed gebeld voor wat onderdelen, wordt direct dezelfde dag nog verstuurd waardoor mijn klant niet te lang hoeft te wachten. Het komt vaker voor dat ik (al dan niet met spoed) onderdelen nodig heb en altijd is de service identiek; snel / accuraat kortweg uitmuntend! Super bedrijf!